Сдружение Дестилирано в България беше част от срещата между Организацията за управление на туристическия район (ОУТР) “Долината на розите” и министърът на Туризма Зарица Динкова.

На срещата, на която присъстваха представители на девет общини и бизнеса в региона беше взето решение в столицата да се създаде „Дом на розата“, в който да се представи българската маслодайна роза и да бъде отправна точка, от която да се насочи интересът на туристическия поток в столицата към региона на Долината на розите. По...

На срещата, на която присъстваха представители на девет общини и бизнеса в региона беше взето решение в столицата да се създаде „Дом на розата“, в който да се представи българската маслодайна роза и да бъде отправна точка, от която да се насочи интересът на туристическия поток в столицата към региона на Долината на розите.

По време на срещата  кметът на община Казанлък Галина Стоянова отправи покана към Сдружение “Дестилирано в България” да стане част от ОУТР “Долината на розите“. По думите на Стоянова създаването на един общ туристически пакет за целия регион може да увеличи притока на чуждестранни туристи в региона и да удължи престоят им.

large 76c08c5d6e7edd5524d94735f5e09e90 640x440 - Сдружение Дестилирано в България беше част от срещата между Организацията за управление на туристическия район (ОУТР) "Долината на розите" и министърът на Туризма Зарица Динкова.

Снимка: Mediapool